تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

آمریکا معافیت عراق از تحریم‌ نفتی ایران را تمدید کرد

آمریکا برای سومین بار معافیت عراق از تحریم‌ها برای ادامه واردات نفت از ایران را تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 15
کد خبر: ۱۳۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مسئول دولتی در عراق روز شنبه اعلام کرد واشنگتن برای سومین بار معافیت عراق را از تحریم‌ها بابت واردات نفت از ایران تمدید کرده است.

 

برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران نهم خرداد ماه اعلام کرد برخی کشور‌هایی که در ماه نوامبر (آبان گذشته) معافیت تحریمی برای واردات نفت ایران دریافت کردند می‌توانند همچنان به صورت محدود به واردات نفت ایران ادامه دهند.

 

هوک بدون اشاره به نام این کشور‌ها در این‌باره تصریح کرد کشور‌هایی که هنوز به سقف تعیین‌شده از طرف آمریکا برای واردات نفت ایران نزدیک نشده‌اند، می‌توانند تا زمان رسیدن به میزان موردنظر به واردات نفت ایران ادامه دهند.

 

آمریکا ۱۸ اردیبهشت سال گذشته به صورت یکجانبه و بدون دلیل خاصی از برجام که مورد تأیید جامعه جهانی و شورای امنیت سازمان ملل بود خارج شد و اعلام کرد کارزار فشار حداکثری علیه ایران را به راه خواهد انداخت تا صادرات نفت تهران را به صفر برساند و آن را مجبور کند بار دیگر به میز مذاکره بیاد تا «توافق بهتری» برای آمریکا رقم بخورد.

 

اما در آبان‌ماه گذشته و موعد برگشت تحریم‌های اصلی علی‌رغم تبلیغات رسانه‌ای سنگین برای صفر کردن صادرات نفت ایران، واشنگتن معافیت‌هایی را به مدت شش ماه برای هشت کشور واردکننده نفت و انرژی از ایران از جمله هند، چین و کره جنوبی صادر کرد. با این حال، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا اوایل اردیبهشت ماه و ۱۰ روز پیش از پایان رسمی این دوره شش ماهه تأکید کرد واشنگتن از این پس هیچ معافیت تحریمی برای خرید نفت ایران را تمدید نمی‌کند.

 

کشور‌های چین، هند، ژاپن، کره جنوبی، تایوان، ترکیه، ایتالیا و یونان هشت کشوری بودند که آمریکا مجبور شد به آن‌ها اجازه دهد به مدت ۶ ماه از تحریم‌های نفتی علیه ایران معاف شوند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر