ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

آمریکا معافیت عراق از تحریم‌ نفتی ایران را تمدید کرد

آمریکا برای سومین بار معافیت عراق از تحریم‌ها برای ادامه واردات نفت از ایران را تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 15
کد خبر: ۱۳۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مسئول دولتی در عراق روز شنبه اعلام کرد واشنگتن برای سومین بار معافیت عراق را از تحریم‌ها بابت واردات نفت از ایران تمدید کرده است.

 

برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران نهم خرداد ماه اعلام کرد برخی کشور‌هایی که در ماه نوامبر (آبان گذشته) معافیت تحریمی برای واردات نفت ایران دریافت کردند می‌توانند همچنان به صورت محدود به واردات نفت ایران ادامه دهند.

 

هوک بدون اشاره به نام این کشور‌ها در این‌باره تصریح کرد کشور‌هایی که هنوز به سقف تعیین‌شده از طرف آمریکا برای واردات نفت ایران نزدیک نشده‌اند، می‌توانند تا زمان رسیدن به میزان موردنظر به واردات نفت ایران ادامه دهند.

 

آمریکا ۱۸ اردیبهشت سال گذشته به صورت یکجانبه و بدون دلیل خاصی از برجام که مورد تأیید جامعه جهانی و شورای امنیت سازمان ملل بود خارج شد و اعلام کرد کارزار فشار حداکثری علیه ایران را به راه خواهد انداخت تا صادرات نفت تهران را به صفر برساند و آن را مجبور کند بار دیگر به میز مذاکره بیاد تا «توافق بهتری» برای آمریکا رقم بخورد.

 

اما در آبان‌ماه گذشته و موعد برگشت تحریم‌های اصلی علی‌رغم تبلیغات رسانه‌ای سنگین برای صفر کردن صادرات نفت ایران، واشنگتن معافیت‌هایی را به مدت شش ماه برای هشت کشور واردکننده نفت و انرژی از ایران از جمله هند، چین و کره جنوبی صادر کرد. با این حال، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا اوایل اردیبهشت ماه و ۱۰ روز پیش از پایان رسمی این دوره شش ماهه تأکید کرد واشنگتن از این پس هیچ معافیت تحریمی برای خرید نفت ایران را تمدید نمی‌کند.

 

کشور‌های چین، هند، ژاپن، کره جنوبی، تایوان، ترکیه، ایتالیا و یونان هشت کشوری بودند که آمریکا مجبور شد به آن‌ها اجازه دهد به مدت ۶ ماه از تحریم‌های نفتی علیه ایران معاف شوند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار